2024 színe nem más, mint a gyönyörű Peach Fuzz!

2024 színe nem más, mint a gyönyörű Peach Fuzz!

"Keresünk egy színt, amely tükrözi közelség és kapcsolódás iránti ösztönös vágyunkat." – mondta Leatrice Eiseman, a Pantone Color Institute™ igazgatója. Az új Peach Fuzz szín rezonál az együttérzéssel, kínál egyfajta tapintható ölelést, és könnyedén hozza létre a korszerűség és az időtlenség közötti hidat.


Érthető módon a színekkel különleges kapcsolatot ápolunk, megérint minket egy-egy szín új árnyalata, megnyugtat vagy éppen felkavar bennünk valamit, de mindenképpen hatnak ránk. A Nebulo főhadiszállásán is 1000 és 1000 színt keresünk vizsgálunk, tesztelünk évről évre. Ezért mi is minden évben izgatottan várjuk, hogy mi lesz az ÉV SZÍNE.

2024 színe nem más, mint a gyönyörű Peach Fuzz!  Ez az árnyalat melegséget, komfortot és harmóniát sugároz – egy olyan barack szín, amely a gondoskodást és gyengédséget idézi fel. Pantone szerint ez a szín nem erős vagy kiáltványszerű, mégis megdöbbentően közelít az emberi természet szeretetteljes oldalához.

A Pantone kisfilmet is készített a Peach Fuzz gondolatiságáról, ahol emberek kapcsolódnak egymással, és a barackszín finoman felsejlik minden jelenetben.
Amit itt tudtok megnézni: https://n9.cl/wazns

Az öngondoskodás trendje 2023-ban indult el, és úgy tűnik, hogy 2024-ben sem hagy el bennünket. A Peach Fuzz bemutatón számos olyan jelenet látható, ami a befelé figyelésre összpontosít, mint az olvasás, a jóga és az alkotás.

A naplemente és a napfelkelte témája egy örök látvány, amit mindenki szeret, de idén a Pantone is megemlíti. Így a téli hónapokban és az utóbbi hetekben nagyon szép színekben pompázó naplementék voltak láthatók, ami meg is ihletett minket.  Hamarosan mutatjuk is, hogy hogyan.

A Peach Fuzz nem hatalmas ugrás a tavalyi Magentához képest, de mégis friss és modern. Ez az árnyalat valahol a rózsaszín és a narancssárga között található, és egy új fejezetet nyit a Pantone év színében.

Tudtátok, hogy 1999 óta a Pantone évente választja meg az év színét? Ez egy aprólékos projekt, amely átfogóan elemzi a divatot, a lakberendezési trendeket és a társadalmi diskurzusokat.

 

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.