VII. Modern Pedagógus Konferencia

VII. Modern Pedagógus Konferencia

Családi vállalkozásként, szülőként és mint hálás exNebulóként is cégünk nagyon hálás a pedagógusoknak, ezért minden alkalmat megragadunk, hogy támogassuk  és segítsük a munkájukat. Ezért is csatlakoztunk idén a VII. Modern Pedagógus Konferencia küldetéséhez.  

A konferencián a változatos előadások és továbbképzéseken túl, a Pedagógus Oscar díjak átadására is sok került, ahol 7 kategóriában díjazták a Legjobb Pedagógust. Nagy öröm volt számunkra támogatni az eseményt és látni a sok elkötelezett, kreatív, lelkes és innovatív pedagógust. 

Kiállítóként is résztvettünk és a legújabb termékünkkkel a Kenőfejes Temperával debütáltunk. A kenőfejes ragasztóból megszokott megismert klasszikus flakont ötvöztük a tempera megfelelő elegyével és eredményként egy, a kisebb gyerekek számára is könnyen használható izgalmas eszközt fejlesztettünk ki.

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.